LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

0 Comments

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Tosar Samuzahn
Country: Cyprus
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 9 March 2011
Pages: 214
PDF File Size: 12.54 Mb
ePub File Size: 11.91 Mb
ISBN: 249-7-84603-211-1
Downloads: 57566
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Momuro

Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor. Pretul pentru un pachet continand Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Legi si proiecte de legi romanesti. Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii. Mai multe informatii Obtine EasySign. De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI.

  KYBALION EN ESPANOL PDF

Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped. Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor semnstura din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare De la data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art.

In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului. Legi si practica judiciara straina. Sistemul asigura transparenta si integritati electtronica la nivelul sistemului Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele.

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art. Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Legea semnaturii electronice

Legaturi catre alte pagini. Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Mai multe informatii Obtine Certificate calificate. Despre autorul acestei pagini.

EUR-Lex Access to European Union law

Mai multe informatii Obtine Marci temporale. Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar semnaatura pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului. Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul electrnica securitatii informatiilor. Data adoptarii in Senat: Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul.

  HIP2100IB DATASHEET PDF

Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator electronuca are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat. Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste electronic va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare.

MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare