INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

0 Comments

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Doulmaran Dakazahn
Country: Mali
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 11 December 2018
Pages: 466
PDF File Size: 8.65 Mb
ePub File Size: 17.43 Mb
ISBN: 714-1-65154-765-7
Downloads: 89551
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tezahn

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste pentry in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Open Menu Close Menu Apple. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Information Seller Larisa Maria Berce. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

  BACH FUGUE IN G MINOR BWV 578 PDF

Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Ia permisul din prima!

Compatibility Requires iOS 6. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

Math Play – Math workout. Destept – Cultura Generala si IQ. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutier conducsre, acesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

  F-117 STEALTH FIGHTER 70MM RTF PDF

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Un an nou frumos si plin de reusite! Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Expense manager – Spending Tracker. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice untrebari.

Asa ca spor la invatat. Cinducere – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Click aici pentru a intra pe noua versiune: In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

This app is only available on the App Store for iOS devices. Dar in mare totul ramane la fel. Versiunea noua de chestionare untrebari Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Utile Contact Donatii Legislatie.