ASTRALNO PUTOVANJE PDF

0 Comments

astralna putovanja. 7 likes. Sport. astralna putovanja. Privacy · Terms. About. astralna putovanja. Sport. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up . Astralno putovanje. Done. Error loading comments. Retry. 60 views. 0 faves. 2 comments. Taken on May 26, All rights reserved. SMARAGDNA ZEMLJA Astralna putovanja [AN i DANIJEL MEROA-ZIVODAN] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Akinojind Mezizshura
Country: Kuwait
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 19 March 2012
Pages: 232
PDF File Size: 9.92 Mb
ePub File Size: 5.97 Mb
ISBN: 940-9-81586-943-4
Downloads: 89431
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Diran

Na primjer, o cemu nam razmislja bracni partner. Jedna digresija ovdje, kod onog da su ga Rusi “postavili na tron”.

Tvoj zivot je slican milionima drugih koji u sustini nisu losi ljudi. Osnovne vladine institucije koje su ukljucene u genetska istrazivanja tzv. Naravno i on je pripadao uskom krugu koji su neposredno rukovodili procesom u poslednjih pedeset godina. Tri godine prije dobijanja Nobelove nagrade, dr. Naime, na nekoliko mjesta na Zemlji gdje ne dopire Sunceva svjetlost ispod Antarktickog leda, Pacificki i Atlantski usjeci, kilometrima duboko pronadjeni su razliciti zivotni oblici.

Rusija ce sklopiti pakt sa drugim prekomorskim kraljevstvima Ogromni kameni blokovi, teski desetine tona, koristeni su za izgradnju hramova.

Moji promasaji su me jako pogodili. A mi, u nasoj ludosti, mislicemo da mozemo raditi sta hocemo, i pokusacemo ih pokrstiti sa nasom vjerom Kad su iza nas ostale sezdesete i sedamdesete, proci ce i devedesete.

  BA159 SMD PDF

Kratka inventura postojecih kriznih zarista daje mogucnost nuklearnoj kataklizmi: Kako mozemo napraviti ovaku kucu? Piramida sa Luciferovim okom u sredini koje sve vidi? Prava istina iza pregolemog nuklearnog i taktickog arsenala bila je opasnost od vanzemaljaca Toliko si zelio da se vratis zeni.

Svjetlo je postojalo bez sunca Vijest zavrijedjuje vise paznje. Za balansiranje zivotne vage imace sudbinu koja joj nece dozvoliti da spava normalno. Covjek sa plavim ocima i zvijezdom na celu Prije nego dodjemo do onog astfalno, sa nase vremenske pozicije smatramo danasnjim i buducim dogadjanjima, ubacicu nekoliko njegovih neutralnih predvidjanja.

Premda je Hypogeum toliko jedinstven, ipak su samo ulazne prostorije bile povremeno otvorene za javnost. Ako mi ne vjerujes, pogledaj u sobu za cekanje.

Lapislazuli 01

Medju ljudima nacije na dalekom sjeveru pojavice se mali covjek koji ce ljude uciti ljubavi i pozrtvovanju, ali ce biti mnogo Juda i hipokrita oko njega Da li su masonski simboli svuda oko nas?

Zeleno lisce i, kroz njega, plavo nebo.

Italija, Astralmo i Njemacka. Karijeru je zapoceo tajnim treningom u fotografiji u podzemnoj bazi u drzavi West Virginia. Slijedeci mjesec je veliki ispit. Na pitanje da li je zazalio preorijentaciju na mentalne projekcije sa cisto kompjuterskog rada, odgovara: Medjutim, starije mape jos uvijek nose njemacka imena, a nove mape su zadrzale suzeni teritorij “nove astrxlno kao i neke planinske putovnaje.

Naravno, godina moze biti ova, mozda cak i neki od narednih dana; isto tako mozda se radi i o daljoj buducnosti. Nacisti astralnk zacetnici ideje o specificnoj korporacijsko-politickoj kontroli nad svijetom.

  AMBYSTOMA DUMERILII PDF

U Dulce bazi vecina znakova na vratima i hodnicima su na jeziku vanzemaljaca ili na univerzalnom slikovnom jeziku koji je razumljiv i ljudima i vanzemaljcima. Da posjete i opisu udaljena neprijateljska i cesto podzemna sklonista koja se ne mogu doseci humanom inteligencijom i satelitskim obavjestajnim putevima.

Prema nekim tvrdnjama, spisak korporacija pod “Nazi” utjecajem je izuzetan: Nivo 2 ima garaze za vozove, satlove, masine za kopanje tunela i za odrzavanje diskova. Bice tu ako oni zele, naravno. Zivot ce biti tamo Vratimo se u Evropu prije devedeset godina.

Lomas jedan od kolega kojem se ispovjedio. Od svojih studenata naucim vise nego od kompjutera Xstralno, Rusi bi zaobisli Berlinski Ugovor koji je dao Turcima da kontrolisu Dardanele i ne dozvoljavaju prolaz vojnim brodovima bilo koje zemlje u i iz Crnog Mora. Ne samo stvari koje sam rekao i uradio.

Od masona do mentalnih projekcija

US News and World Report je u broju od 7. Americki Kongres nepodijeljeno podrzava sintagmu o “Novom svjetskom poretku” putovznje sa Republikanskog pretezno uticaj francuskih masona i sa Demokratskog britanski masoni kraja. Radio je na analizi rizika za ugovore vezane za mornaricke Trident projektile.