ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

0 Comments

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Vorr Zuzil
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 1 September 2015
Pages: 338
PDF File Size: 18.77 Mb
ePub File Size: 16.51 Mb
ISBN: 118-1-27882-370-6
Downloads: 79242
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dukus

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti. Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Platile anticipate se declara in Formularul Care e tratamentul fiscal?

Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:. Scutire impozit pe profit. Ce formulare trebuie depuse online?

Ti-a placut acest articol? Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Scapati de amenzi ficsale descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati? Impozitarea veniturilor din dividende in anul Iata ce taxe si impozite trebuie platite! Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania.

  KRUPS XP2070 MANUAL PDF

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Pe de alta parte, potrivit art. Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala.

Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Optiunea pentru sistemul anual de declarare si declaaratii a impozitului pe profit se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic 201 contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

amaf.ro

C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

  EL SECRETO DE LAS RUNAS GUIDO VON LIST PDF

Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului?

Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor. Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica. Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit anual, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual. Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul.

Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Aceste prevederi se aplica si in cazul in care anul fiscal modificat incepe in a doua, respectiv in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic. O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Ce obligatii vor avea dupa aceasta data?

Impozitul pe mijloacele de transport “Am achizitionat pe societate un autoturism, ca bun provenit din casare, neradiat.

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Nu pot opta pentru anaf.roo anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana.

Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.