ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

0 Comments

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Dorisar Nikozilkree
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 2 October 2006
Pages: 361
PDF File Size: 19.25 Mb
ePub File Size: 15.29 Mb
ISBN: 910-2-40910-378-2
Downloads: 78507
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yorg

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – persoane juridice straine – au obligatia de a declara si de a plati impozit pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial.

Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor. Acestea se refera la: Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Aceste prevederi se aplica si in cazul in care anul fiscal modificat incepe in a doua, respectiv in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic. Cum si cand se restituie?

In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului?

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri feclaratii TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit?

  LAS VENAS ABIERTAS DE LATINOAMERICA EDUARDO GALEANO PDF

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul delcaratii in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Platile anticipate se declara in Formularul La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la ana.ro anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul Fisczle fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare.

Mai multe articole despre impozitul pe profit. Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului snaf.ro care se calculeaza impozitul.

Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare? Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Contribuabilii care opteaza pentru un fiscals fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

  FRANZ WIEACKER PDF

Ti-a placut acest declaratji

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit anual, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual. Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul!

Articole similare Profit reinvestit si amortizare. Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. In ce conditii se pot face deduceri?

Care e tratamentul fiscal? Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Exista si alte implicatii fiscale?

Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial. Declaraatii trebuie sa stie anaf.eo contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!